Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Međunarodni sajam Beautiful u Sarajevu - ispitivanje interesa za posjet
 
Nastavno na inicijativu članova Sekcije kozmetičara i salona za uljepšavanje, Udruženje obrtnika Zadar ispituje interes među članovima za posjet Međunarodnom sajmu Beautiful za frizere i kozmetičare u Sarajevu, od 16. do 17. rujna 2023. godine.

Putnička agencija Brod tours iz Slavonskog Broda organizira posjet sajmu u navedenom terminu i s polaskom između ostalih gradova i iz Zadra.

Na sljedećoj poveznici: https://www.brod-tours.hr/aranzman/1957/SARAJEVO,-SAJAM-KOZMETIKE-16.-17.09./?fbclid=IwAR2lBSRwELtUqW_Vxspz-B0WNrwscomcqctNrP4LQPquC1GthSPPV-ba7dY, pronaći ćete uvjete i detaljni program puta.

Cijena aranžmana po osobi s polaskom iz Zadra iznosi 139,00€, s time da ukoliko se pokaže interes među članovima za odlazak na sajam, Udruženje obrtnika Zadar će najvjerojatnije sufinancirati određeni dio cijene za jednu osobu po obrtu, za svoje članove koji uredno podmiruju komorski doprinos.

Ukoliko ste zainteresirani za odlazak potrebno je javite se na e-mail Udruženja obrtnika Zadar: info@uoz.hr, najkasnije do četvrtka, 31. kolovoza 2023. godine, kako bi na vrijeme rezervirali mjesto u autobusu!!!

Nakon prikupljenih prijava obavijestiti ćemo Vas povratno o iznosu koji su članovi Upravnog odbora Udruženja odobrili za sufinanciranje, kao i za detalje vezane uz prijavu agenciji.

Detalje o sajmu Beautiful (edukacije, program i dr.) možete pronaći na web stranici sajma na sljedećoj poveznici https://sajam.beautiful.ba/

 



29/08/2023 - 11:24
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.