Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje IT poduzetništva
 
Zadarska županija kao provoditelj Programa za dodjelu potpora za povećanje konkurentnosti mikro poduzetnicima dana 15. rujna 2023. godine objavila je Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje IT poduzetništva na području Zadarske županije

Program je namijenjen poduzetnicima koji stvaranjem dodatnih vrijednosti iz područja informacijskih tehnologija i povećanjem ponude IT proizvoda i usluga ostvaruju pozitivan učinak na gospodarski razvoj Zadarske županije.

Kako bi bio prihvatljiv prijavitelj mora biti poslovni subjekt koji je u procesu razvoja IT proizvoda/usluge sa sjedištem u Županiji, a registriran je do najviše 60 mjeseci, sve zaključno do dana podnošenja prijave na Natječaj.

Prijavitelji moraju biti registrirani kao obrti, jednostavna društva s ograničenom odgovornošću (j.d.o.o.) ili društva s ograničenom odgovornošću (d.o.o.), odnosno subjekti malog gospodarstva utvrđeni zakonom kojim se utvrđuje poticanje razvoja malog gospodarstva koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu, a posluju i imaju registrirano sjedište na području Zadarske županije.

Namjena dodjele bespovratnih potpora je poticanje razvoja IT sektora u  razvoju IT proizvoda, kao i jačanje konkurentnog nastupa postojećih poduzetnika na tržištu te podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina.

Pojedinačni iznos potpore može iznositi najviše 7.000,00 eura.

U tekstu Javnog poziva objavljenog na mrežnoj stranici Zadarske županije propisani su namjena i uvjeti dodjele potpore, visina iznosa potpore, korisnici potpora, potrebna dokumentacija za obradu Zahtjeva, postupak dodjele potpora te ostala pitanja vezana za provedbu Programa.

Rok za podnošenje prijava počinje danom objave Natječaja poziva na mrežnoj stranici Zadarske županije, a završava 31. listopada 2023. godine.

Prijava za dodjelu potpora za poticanje IT poduzetništva podnosi se on-line kroz formu popunjavanja obrasca na linku koji je objavljen uz Natječaj na mrežnoj stranici Zadarske županije.

 


Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje IT poduzetništva na području Zadarske županije

OBJAVLJENO 15. rujna 2023. godine

Datum objave Javnog poziva: 15. rujna 2023. godine
Krajnji rok za podnošenje prijava: 31. listopada 2023. godine


Prijave na OVAJ Javni poziv primaju se isključivo u elektronskom obliku putem SOM sustava.
Način prijave i registracije u SOM sustavu nalazi se u dokumentu UPUTE ZA KORISNIKE SOM SUSTAVA.

LINK ZA REGISTRACIJU NOVIH KORISNIKA: https://som-natjecaj.eu/authentication/register

LINK ZA PRIJAVU POSTOJEĆIH KORISNIKA: https://som-natjecaj.eu/authentication/login


Tehnička podrška vezano za e-prijave:
e-mail: podrska@som-system.com
INFO TELEFON - 091/618-8694 (zvati isključivo ako imate problem oko same registracije i prijave, te tehničke poteškoće prilikom ispunjavanja same prijave!). Također, molimo zvati u radnom vremenu između 08:00 i 16:00 sati.


VAŽNO!! Pitanja vezano za sam Javni poziv, dokumentaciju i općenito mogu se postaviti Upravnom odjelu za gospodarstvo i turizam, elektronskim putem, slanjem upita na e-mail adresu: marta.hordov@zadarska-zupanija.hr

NAPOMENA: PRILIKOM REGISTRACIJE, MOLIMO VAS DA UPIŠETE ISKLJUČIVO SVOJ  E-MAIL. ODNOSNO, SVAKI KORISNIK SE TREBA PRIJAVLJIVATI U SUSTAV PUTEM SVOJE E-MAIL ADRESE!!


Dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i turizam Zadarske županije, na sljedeće brojeve telefona i adrese elektronske pošte:

ante.sjaus@zadarska-zupanija 023/350-342

ante.vukasina@zadarska-zupanija.hr 023/350-437

marta.hordov@zadarska-zupanija.hr 023/350-139

sanja.bubicic@zadarska-zupanija.hr  023/350-410

 


22/09/2023 - 10:58
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.