Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Udruženje obrtnika Zadar na Danima obrtništva u Vukovaru
 
Udruženje obrtnika Zadar nastavlja promicati zadarsko obrtništvo kroz sudjelovanje na manifestacijama diljem Hrvatske. Posljednji u nizu takvih događanja bili su "Dani obrtništva" u Vukovaru, koje Udruženje obrtnika Vukovar organizira od 2016. godine, a u tome ih ove godine nije spriječila ni jaka kiša.

Obrtnici iz svih krajeva Hrvatske stigli su u subotu, 23. rujna u Vukovar kako bi predstavili svoj rad kroz pripremu autohtonih jela u sklopu gastro manifestacije “Okusi Hrvatske”.

U Vukovar se uputilo i šestero predstavnika Upravnog odbora Udruženja obrtnika Zadar na čelu s predsjednikom Emilijom Bajlom, koji su okuse zadarskih krajeva pripremili i prezentirali kroz tri prepoznatljiva jela - neizostavni dalmatinski pršut, paški sir te rižoto od jadranske sipe. U pripremi ovog ukusnog ribljeg jela pridružio im se i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil koji je izrazio zadovoljstvo onime što su zadarski obrtnici prezentirali na „Danima obrtništva“ u Vukovaru. Zadovoljni su bili i posjetitelji koji su u velikom broju posjetili štand Udruženja obrtnika Zadar.

Udruženje obrtnika Zadar, koje ove godine obilježava 55. godišnjicu svog djelovanja, koristi svaku priliku kako bi na manifestacijama diljem Hrvatske, kao i inozemstva, predstavljalo zajedničke interese zadarskih obrtnika.


Prilog:
27/09/2023 - 09:39
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.