Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Humanitarna akcija Ceha frizera i kozmetičara HOK-a
 
Ceh frizera i kozmetičara HOK-a je pokrenuo humanitarnu akciju "Frizeri frizerima". Cilj akcije je pomoći frizerima obrtnicima sa područja u Slavoniji koja su stradala u poplavama, a posebno iz Gunje, gdje je poplava uzrokovala najveće štete

Svrha akcije je prikupiti potrebna financijska sredstva i opremu kako bi se frizerski saloni što prije osposobili za normalan rad. Stoga se pozivaju članovi Udruženja obrtnika Zadar frizerska struke, ukoliko su u mogućnosti da dio ostvarenog prometa izdvoje za pomoć svojim kolegicama i kolegama ili doniraju opremu i sitni inventar koji im nije potreban. Ujedno, pozivaju se i proizvođači i distributeri opreme i inventara za frizere da se donacijom uključe u ovu humanitarnu akciju.

Prikupljena financijska sredstva namijenjena su za direktnu donaciju obrtnicima ili za kupnju namještaja, opreme i drugog potrebnog materijala, namijenjenog ponovnom otvaranju frizerskih salona u naseljima koje je uništila poplava.

Termin trajanja akcije prikupljanja novčanih donacija je 31. kolovoza 2014., prikupljanje donacija u stvarima trajat će do 15. kolovoza 2014.


Molimo vas da informaciju o opremi i inventaru koje želite donirati, pošaljete na mail cehovi@hok.hr (može i fotografija ako je imate), kako bi se, prema potrebama, mogli dogovoriti primatelji.
 

Za sve ostale informacije o načinu doniranja opreme i inventara molimo kontaktirati Odjel za cehove HOK-a, tel: 01 4806 631, 666, e-mail: cehovi@hok.hr
 

Novčane donacije mogu se uplatiti na broj žiro računa Hrvatske obrtničke komore, otvorenog za ovu namjenu: HR 9424020061100558978, sa svrhom uplate FRIZERI  FRIZERIMA.


21/07/2014 - 12:51
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.