Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Poziv na prvi coworking dan u prostoru COIN
 
Prvi Coworking dan održati će se u u srijedu, 24. rujna 2014. godine u prostoru budućeg coworking centra, na adresi Put Murvice 14 u Zadru.

Podsjećamo da je ova aktivnost dio projekta pod nazivom ''Coworking Zadar - suradnjom do inovacija'', koji je odobren za financiranje na natječaju za izgradnju male poslovne infrastrukture iz programa IPA IIIC, komponente Regionalna konkurentnost. Projekt je započeo 14. lipnja 2014. godine, provodit će se 18 mjeseci, a ukupna je vrijednost projekta veća od 5,1 milijun kuna, uz 85% sufinanciranja iz fonda EU-a. Cilj projekta je uspostava coworking prostora i coworking zajednice u Zadru te promocija coworking koncepta koji podrazumijeva poduzetništvo temeljeno na umrežavanju i obavljanju samostalne djelatnosti različitih profesionalaca u zajedničkom radnom prostoru.


Coworking dan prvi je u nizu sličnih događanja koja će se organizirati tijekom provedbe projekta. Ovom prilikom želi se simulirati radni dan u coworking prostoru i otvoriti mogućnosti za upoznavanje sudionika i potaknuti ih na aktivno uključivanje u projekt. U toku dana organizirati će se radionica vezane za razvoj coworking zajednice te ugostiti dva zanimljiva gosta, uspješna poduzetnika, Sergeja Stanojkovskog i Lovru Valčića.

U privitku koji se nalazi uz vijest možete saznati više o predstojećoj radionici, kao i o coworking konceptu općenito, a ukoliko ste zainteresirani za ovakav način poslovanja i želite nam se pridružiti, registrirajte se putem sljedećeg linka:
https://www.entrio.hr/event/prvi-otvoreni-coworking-dan-coin-zadar-1721

Radujemo se Vašem dolasku!

Prilog: Prvi coworking dan
17/09/2014 - 11:39
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.