Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Međunarodna konferencija - COIN COWORKING CONFERENCE- INNOVATION THROUGH COLLABORATION
 
Pozivamo Vas na završnu međunarodnu coworking konferenciju pod nazivom -COIN COWORKING CONFERENCE- INNOVATION THROUGH COLLABORATION, koja će se održati u Zadru, 2. prosinca 2015. godine, s početkom u 10,00 sati, u novopokrenutom coworking prostoru COIN na adresi Put Murvice 16, 2. kat.



Konferencija se organizira povodom završetka provedbe projekta Coworking Zadar - suradnjom do inovacija, a rezultat kojeg je pokretanje COIN-a, prostora za rad i suradnju poduzetnika, startup tvrtki i samozaposlenih u Zadru.


Coworking prostori kao središnja mjesta za poticanje mikro poduzetništva pružaju svu odgovarajuću poslovnu infrastrukturu korisnicima, samostalnim i neovisnim poduzetnicima, koji sudjeluju u troškovima održavanja prostora. Uz to, takvi prostori razvijaju i socijalnu infrastrukturu, odnosno zajednicu korisnika koji, premda neovisni u obavljanju svojih poslova, lako stupaju u interakciju i ostvaruju poslovnu suradnju. Postojanje takvog prostora znatno olakšava pokretanje vlastitog posla, osobito u samostalnim djelatnostima različitih struka.


Na ovoj konferenciji međunarodnoga karaktera predstavit će se uspješni europski coworking prostori iz Slovenije, Italije, Srbije, Velike Britanije i BiH, čiji će osnivači podijeliti svoja iskustva pokretanja i upravljanja njima.


Konferencija je namijenjena voditeljima i korisnicima prostora, inicijatorima i promotorima koncepta, malim i srednjim poduzetnicima, predstavnicima potpornih poduzetničkih institucija, lokalnih i nacionalnih vlasti te svima ostalima koji žele saznati više o takvom konceptu rada.


Radni jezik konferencije je engleski, sudjelovanje se ne naplaćuje, a prijave se obavljaju putem poveznice PRIJAVA zaključno s 27. studenoga.

Detaljne informacije o događaju, program te informacije o predavačima nalaze se u pozivnici u prilogu.


Prilog: Pozivnica i program
23/11/2015 - 13:33
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.