Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Portal Potraga
 
Na stranici http://potraga.hr/ možete pronaći portal "Potraga", putem kojega se nudi besplatan sustav oglašavanja za tvrtke i osobe koje žele pronaći posao na području Zadarske županije. 


Portal Potraga.hr je dio projekta „Potraga - portal za tržište rada, razvoj gospodarstva i mjere aktivnog zapošljavanja", koji je za svoj cilj imao olakšati pristup tržištu rada za dugotrajno nezaposlene mlade osobe kroz prekvalifikaciju i podizanje razine njihovog znanja o poduzetništvu, te doprinijeti uspostavi ravnoteže između ponude i potražnje na tržištu rada kreiranjem portala specijaliziranog za potrebe lokalnog tržišta rada.

Projekt je proveden u suradnji pet partnerskih organizacija (Grad Zadar, Razvojna agencija Zadarske županije - ZADRA, Hrvatski Zavod za zapošljavanje - Područni ured Zadar, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar i Obrtnička komora Zadarske županije).

Portal kao takav zauzima ozbiljan sustav oglašavanja za tvrtke i osobe koje žele pronaći posao na području Zadarske županije. Nudi oglašavanje poslova na portalu potpuno besplatno za razliku od ostalih portala, tim više što je iznad profila zaposlenika kojeg tražite vidiljiv i logo vaše tvrtke. Upravo na taj način želi se pomoći tvrtkama da na besplatan i jednostavan način pronađu željene zaposlenike na području Zadarske županije.

Više informacija možete pronaći na web stranici portala Potraga http://potraga.hr/ ili na kontakte Grada Zadra, tel: 208-009 ili 208-100."


05/04/2016 - 11:12
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.