Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Dva zadarska obrtnika u izboru lokalnih heroja malog poduzetništva
 
Vip je u ožuku pokrenuo natječaj za male poduzetnike kojim će odabrati top 10 heroja malog poduzetništva te im pomoći da približe poslovanje kupcima. Od prijavljenih, stručni je žiri odabrao 62 mala poduzetnika, a među njima su i dva zadarska obrtnika -Obrt Jagoda i ARTA ZIP.


Poslovno posrednički obrt ARTA-ZIP bavi se prodajom urbano-komunalne i zaštitno-sigurnosne opreme. Osnovni program im je prvenstveno urbana oprema koja se nadovezuje na dio komunalnog standarda i održavanja čistoće zelenih površina. U širokoj lepezi proizvoda vodi se računa da svatko pronađe svoj izbor, bez obzira na sredinu u kojoj se nalazi te da svi proizvodi budu ekološki prihvatljivi i prilagodljivi potrebama kupaca.


Obrt "Jagoda"
bavi se proizvodnjom pribora za pisanje od maslinova drva. Proizvodi su rađeni ručno i uglavnom po narudžbi. Uz neponovljivost svakog pojedinog komada drva, takav način proizvodnje čini svaki proizvod istinskim unikatom.


Oni imaju priliku osvojiti savjetovanja, edukacije, mobilne uređaje te TV kampanju kojom će promovirati vlastiti mali biznis. Tko su lokalni heroji odlučuju građani, pa vas pozivamo da glasate za njih do 23. svibnja na web stranici http://viplokalniheroji.hr/glasovanje.


Cilj natječaja je istaknuti male poduzetnike koji stvaranjem uspješnih tvrtki i obrta doprinose razvoju zajednice u kojoj djeluju. Odabrani finalisti dolaze iz različitih sektora, a važno je naglasiti da su pravo sudjelovanja na natječaju imali samo pretplatnici Vipnetovih poslovnih tarifa.


11/05/2016 - 09:45
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.