Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Nova besplatna usluga Čistoće d.o.o. za ugostitelje na Poluotoku
 
Čistoća d.o.o. je od 1. travnja 2017. godine započela s provedbom projekta EKO TAXI prikupljanje miješanog komunalnog otpada po pozivu namijenjenog ugostiteljima s područja zadarskog Poluotoka (restorani, caffe barovi, slastičarnice, objekti brze prehrane i dr.).

 

Naime, s ciljem postizanja kvalitetnije turističke usluge te osiguranja zaštite okoliša, Čistoća d.o.o. je osigurala jedno specijalno vozilo sa posadom koje će raditi u dvije smjene. Kada ugostiteljski objekt skupi primjerenu količinu otpada koju bi inače odložio u najbliži spremnik, pozivom na broj telefona direktno će se spojiti s dežurnom ekipom na terenu koja će u kratkom roku doći i preuzeti otpad direktno iz ugostiteljskog objekta. Postupak je sličan kao i kod narudžbe taxi usluge.

Cilj projekta je da se smanji provedeno vrijeme otpada odloženog u spremnike, a samim time i nastajanje neugodnih mirisa na ulicama i u ugostiteljskim kuhinjama tijekom ljetnih mjeseci.

Navedena usluga čistoće je u potpunosti BESPLATNA, odnosno ulazi u dosadašnju cijenu odvoza otpada. 

U nastavku Vam dostavljamo direktan kontakt broj za eko taxi koji po potrebi možete nazvati, te će vozilo u što kraćem vremenu doći i pokupiti otpad. Usluga će se vršiti u dvije smjene u trajanju od 06:30-19:30 sati, sedam dana tjedno:
 
Kontakt broj EKO TAXI: 099/3977-368
13/04/2017 - 10:14
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.