Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Radionica za beauty salone - Financije salona
Udruženje obrtnika Zadar u suradnji s tvrtkom SVIM team iz Zagreba (predavačice - gđa. Sanja Varlaj i gđa. Ivana Mišić Lokar) za svoje članove vlasnike kozmetičkih, frizerskih i salona za uljepšavanje organizira radionicu na temu "Financije salona".

Udruženje obrtnika Zadar u suradnji s tvrtkom SVIM team iz Zagreba (predavačice - gđa. Sanja Varlaj i gđa. Ivana Mišić Lokar) za svoje članove vlasnike kozmetičkih, frizerskih i salona za uljepšavanje organizira radionicu na temu „Financije salona“.


Radionica je  namijenjena vlasnicima salona, a održati će se

u srijedu, 19. travnja 2023. godine, u prostorijama COIN coworkinga, Put Murvice 16/2. kat, s početkom u 9,30 sati.

Trajanje radionice: okvirno 4 sata.

Teme koje će se obraditi na radionici:

 

1. Troškovi salona

- koji su fiksni troškovi i kako ih planirati, kako planirati i odrediti varijabilne troškove, primjeri za vježbu, strah od ulaska u PDV obračun, promet vs. zarada

2. Kako odrediti iznos plaće za zaposlenike

- što sve utječe na obračun plaće zaposlenika, kako obračunati efikasnost zaposlenika (troškovi zaposlenika mogu biti i do 50 % prometa), da li su postavljeni ciljevi za zaposlenike i zašto je to važno, pozicija u salonu svakog zaposlenika i plan napredovanja je važan za određivanje nivoa plaće, motivacija i dr. 

3. "Moj idealni cjenik usluga"

- što sve određuje kakav će biti cjenik? Ima puno faktora koji de vas možda iznenaditi! Svaki od njih ćete odrediti za sebe i svoj salon!

- zašto je vizija vlasnika važna? Zašto ne treba prepisati cjenik od bivše šefice ili susjednog salona?

- postoje usluge koje nam donose profit ali i one koje su samo teret. Saznajte koje su to!

- Postoje i klijenti koji nam donose profit a koji ne!

- zašto imamo problem komunicirati cijenu naših usluga? Kako ćemo biti pofesionalac i sa veseljem komunicirati cijenu s kojom ćemo biti zadovoljni?

- koji su nam alati na raspolaganju da olakšamo komunikaciju cijene i podizanje cijena u salonu.

 

Na radionici ćete dobit puno primjera, korisnih tablica, ideja i prijedloga, puno novih informacija te "tips & tricks" koji će vam otkriti da financije ne moraju biti teške ili komplicirane. Dodatni naglasak staviti će se na cjenik i njegovo ispravno postavljanje.

 

Ovim putem pozivamo naše članove vlasnike kozmetičkih, frizerskih i salona za uljepšavanje da se prijave za sudjelovanje na besplatnoj radionici, najkasnije do četvrtka, 6. travnja 2023. godine, na e-mail: info@uoz.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto na radionici, obzirom da je broj sudionika ograničen.


31/03/2023 - 11:19
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.