Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Besplatni webinar - Primjena Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma

Warning: getimagesize(./images/vijesti/1664346809.) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /home/uozhr/public_html/opsirnije_ob.php on line 197
Nastavno na obvezu redovitog stručnog osposobljavanja i izobrazbe propisane čl. 71. Zakona o sprečavanju pranja novca i financiranja terorizma (NN 108/17, 39/19), Udruženje obrtnika Zadar i ove godine organizira za svoje članove besplatni webinar na temu primjene Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma.


Webinar se organizira u suradnji sa Đurđicom Mostarčić, predsjednicom Sekcije računovođa pri Hrvatskoj obrtničkoj komori.

 

Besplatni webinar " Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma s primjerima iz prakse”, održati će se

u četvrtak, 29. rujna 2022. godine, s početkom u 9,00 sati.

 

Predviđeno trajanje webinara je do 13,00 sati. Nakon održanog webinara sudionici će dobiti potvrdu da su u tekućoj godini proveli redovito stručno osposobljavanje i izobrazbu za SPNFT.

 

Sudjelovanje na webinaru je besplatno za sve članove Udruženja obrtnika Zadar koji uredno podmiruju komorski doprinos, stoga Vas pozivamo ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje da se prijavite na e-mail: info@uoz.hr.

 

26/09/2022 - 08:33
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.