Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Coworking dan u Zadru
Udruženje obrtnika u suradnji s partnerima organizira događanje pod nazivom Coworking dan koji će se održati u srijedu, 8. svibnja 2013. godine u Muzeju antičkog stakla u vremenu od 11,00 do 19,00 sati.

Coworking je oblik rada neovisnih pojedinaca u zajedničkom radnom prostoru koji je drugačiji od uobičajenog uredskog okruženja. Zbog nižih troškova vezanih za korištenje prostora i opreme, ovaj oblik poduzetništva olakšava pokretanje vlastitog posla ili omogućuje unapređenje postojećeg poslovanja.


Udruženje obrtnika Zadar u siječnju 2012. godine započelo je s provedbom EU projekta pod nazivom Co-working u kojem je jedan od ukupno 12 partnera iz 10 europskih zemalja. Cilj projekta Co-working je osnažiti mogućnosti dionika i lokalne zajednice za pokretanje coworking prostora koji bi pomogao razvoju kreativnosti postojećih poduzetnika, potakao razvoj poduzetništva kod mladih i stimulirao samozapošljavanje.


Kroz ovaj projekt Udruženje obrtnika je uspostavilo i partnerske odnose s lokalnim i nacionalnim partnerskim institucijama s kojima nastavlja razvijati ideju pokretanja coworking prostora u Zadru.


Radi informiranja što većeg broja zainteresiranih i ispitivanja interesa potencijalnih korisnika budućeg prostora, Udruženje obrtnika u suradnji s partnerima organizira događanje pod nazivom Coworking dan koji će se održati u srijedu, 8. svibnja 2013. godine u Muzeju antičkog stakla u vremenu od 11,00 do 19,00 sati.


U prilogu dajemo program događanja te link na registraciju sudjelovanja https://www.entrio.hr/event/coworking-dan-zadar-718.


Prilog: Program
03/05/2013 - 13:53
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.