Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
12. Festival vjenčanja u Zadru, 16. i 17. ožujka 2019.-poziv novim izlagačima
Sa zadovoljstvom najavljujemo 12. po redu Festivalu vjenčanja, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, koji će se održati u subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka 2019. godine u prostoru Arsenala u Zadru.

 

Organizator Festivala: Udruženje obrtnika Zadar

Partner Festivala: Ilirija d.d. i Arsenal

I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje, a pripreme su u punom jeku.

Festival vjenčanja je već tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja velik broj malih obrtnika i poduzetnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Identifikacija sudionika sa samim projektom,  posebnost prostora zadarskog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 11 godina okupio je preko 560 izlagača, pa tako i ove godine očekujemo preko 50 sudionika. Prošlogodišnji izlagači su i ove godine izrazili veliki interes za sudjelovanje obzirom da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim klijentima, te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima.

Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica i svečanih haljina, sale za vjenčanja, slastičari, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi, zlatari, grafičari i drugi. Iako broj zainteresiranih izlagača na Festivalu vjenčanja iz godine u godinu raste, Odbor za organizaciju Festivala je zadržao koncept malog sajma, koji nastoji prvenstveno prezentirati zadarski obrtnički rad pa se Festival nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala.

Osim interesa sudionika, svake godine manifestaciju posjeti velik broj posjetitelja budućih mladenaca, medija, te najšira javnost. 

Kroz organizaciju ovakve manifestacije nastojimo unaprijediti, promovirati i pomagati kvalitetniji razvoj malog poduzetništva kojemu je na današnjem tržištu teško doći do izražaja.

Ovim putem ujedno pozivamo zainteresirane nove izlagače da se za prijavu sudjelovanja mogu javiti u Udruženje obrtnika Zadar (tel. 023/213-379 ili 213-678; e-mail: info@uoz.hr).

 

 

 

23/01/2019 - 11:08
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.