Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Program i izlagači na 13. Festivalu vjenčanja u Zadru
13. Festival vjenčanja održava se u subotu i nedjelju, 18. i 19. siječnja 2020. godine, u prostoru Arsenala u Zadru.I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv dvodnevni program za sve posjetitelje.

Na ovogodišnjem Festivalu vjenčanja svim izlagačima, kojih ima preko 50 biti će omogućeno predstavljanje svog obrta/tvrtke kroz intervju, koji će se izravno prenositi na video zidu u samom Arsenalu, a ujedno i na društvenim mrežama Festivala vjenčanja. U popodnevnim terminima posjetitelje očekuje video prezentacija vjenčanica.

Ove godine Festival će obogatiti i retrospektivna izložba proteklih festivala, koja će biti postavljena na nekoliko punktova u Arsenalu.

Pozivamo mladence da nas posjete i iskoristite festivalski popust naših izlagača salona vjenčanica, svečanih haljina, cvjećara, frizera, kozmetičara, fotografa, snimatelja, sala za vjenčanje, slastičara, zlatara, grafičara, dekoratera balonima i dr.

Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju od 10,00 do 20,00 sati.

Ulaz je slobodan.

Kao i prethodnih godina za glavnu nagradnu igru pobrinuo se pokrovitelj agencija Terra travel, sa putovanjem „Mistična Venecija i otoci lagune“.

Sponzori Festivala: Zadarska Županija, Grad Zadar, Obrtnička komora Zadarske županije,

Medijski pokrovitelji Festivala: 057 portal i radio, ezadar, Zadarski list, Narodni list, Antena Zadar, Vjenčanje ponuda, Radio Benkovac, Diadora TV, Adriatic TV, Radio BnM.

 

Vidimo se na 13. Festivalu vjenčanja u Zadru!

web: http://www.uoz.hr/festival-vjencanja

FB: https://www.facebook.com/FestivalVjencanjaZadar/

Instagram: https://www.instagram.com/festival_vjencanja_zadar/?hl=hr

 

31/12/2019 - 10:18
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.