Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
5. Festival vjenčanja
U subotu i nedjelju, 10. i 11. ožujka 2012. godine održati će se 5. po redu Festival vjenčanja u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar.
Ovogodišnji, 5. po redu Festival vjenčanja potvrđuje kako je pokretanje ove manifestacije prije pet godina bilo opravdano jer je upravo Festival vjenčanja prvi put omogućio zajedničko predstavljanje proizvoda i usluga obrtnika registriranih za različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja.


Zahvaljujući angažmanu samih obrtnika koji obavljaju djelatnosti vezane za vjenčanja, a koji su se okupili u Odboru za organizaciju Festivala vjenčanja, i ove godine bilježimo iznimno velik interes za sudjelovanje sve većeg broja izlagača. Usprkos sve težim uvjetima poslovanja, Festival će i ove godine privlačiti brojne posjetitelje svojom kvalitetom i sadržajem.


Početno zamišljen kao projekt Udruženja obrtnika Zadar lokalnog karaktera vrlo brzo je prerastao u manifestaciju zanimljivu širem krugu sudionika i posjetitelja manifestacije. Iz godine u godinu interes za sudjelovanjem je rastao: 2008. godine sudjelovalo je 30 sudionika, 2009. godine broj sudionika porastao je na 42, 2010. godine broj zainteresiranih bio je veći od mogućih sudionika kojih je, zbog ograničenosti prostora bilo 52, kao i lani.


Sve ovo potvrđuje potrebu da se nastavi s organizacijom manifestacije koja na jednom mjestu okuplja male poduzetnike orijentirane na organizaciju vjenčanja. Osim interesa sudionika, svaku godinu za manifestaciju sve veći interes pokazuju i mediji, posjetitelji, te najšira javnost.


Zahvaljujemo na suradnji i povjerenju svim sudionicima i medijskim pokroviteljima koji svojim angažmanom doprinose promoviranju manifestacije te njenom uspjehu. Posebno zahvaljujemo partnerima Festivala vjenčanja: Hrvatskoj obrtničkoj komori, Obrtničkoj komori Zadarske županije i Arsenalu, s kojima nastavljamo uspješnu suradnju i ove godine.


07/03/2012 - 09:26
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.