Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Poziv za stručno usavršavanje u inozemstvu za djelatnost ugostiteljstva u 2013. godini
 
Agencija za mobilnost i programe Europske unije odobrila je financiranje projekta Udruženja obrtnika Zadar pod nazivom Croatian VETPRO in catering, a unutar Programa cjeloživotnog obrazovanja, potprograma Leonardo da Vinci. Slijedom navedenog, Udruženje obrtnika Zadar objavljuje P O Z I V za stručno usavršavanje u inozemstvu za djelatnost ugostiteljstva u 2013. godini.

Pravo sudjelovanja na studijskom boravku radi stručnog usavršavanja u inozemstvu, a u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar imaju:
- poduzetnici koji obavljaju djelatnost ugostiteljstva (restorani i mali hoteli),
- njihovi zaposlenici ili
- članovi njihovih obitelji koji su uključeni u obavljanje djelatnosti.


Projektom je planirano stručno usavršavanje u trajanju od dva tjedna za po tri sudionika u svakoj od zemalja - Italiji (travanj), Francuskoj (svibanj) i Ujedinjenom Kraljevstvu (lipanj). Svaki sudionik moći će sudjelovati samo u jednoj od navedenih zemalja.


Od sudionika se očekuje odgovarajuće znanje engleskog jezika na kojem će se održavati nastava i stručno usavršavanje u svim zemljama, a tečaj engleskog jezika predviđen je u prvom tjednu boravka. Drugi tjedan boravka uključuje edukacijski program vezano za nove trendove u gastronomiji (etno kuhinje), obilazak restorana, malih hotela te uspostavu suradnje i razmjenu iskustava s kolegama u inozemstvu. Poseban naglasak programa biti će na prijenosu iskustva u praktičnom dijelu osposobljavanja za ugostiteljska zanimanja (program naukovanja).


Troškovi putovanja, smještaja i programa financiraju se najvećim dijelom iz projekta, a sami sudionici plaćaju kotizaciju u iznosu od 150 EUR-a po sudioniku koja služi za pokriće dijela troškova prijevoza.


Zainteresirani za sudjelovanje moraju se prijaviti i priložiti sljedeće:
1. Popunjenu prijavnicu za sudjelovanje,
2. Potvrdu poslodavca o statusu zaposlenika, odnosno člana obitelji.


Obrazac prijavnice dajemo u prilogu.


U selekcijskom postupku izvršit će se odabir prijavljenih kandidata temeljem ovih kriterija:

1. motiviranost za usavršavanje i stjecanje novih strukovnih znanja - max 5 bodova
2. zainteresiranost za upoznavanje novih kultura - max 5 bodova
3. mogućnost primjene stečenog znanja i sudjelovanja u praktičnom dijelu strukovnog obrazovanja (program naukovanja) - max 5 bodova
4. poznavanje engleskog jezika - max 5 bodova

Popunjenu prijavnicu s ostalom dokumentacijom treba poslati poštom ili osobno do 28. prosinca 2012. godine na adresu: Udruženje obrtnika Zadar, Špire Brusine 11, 23 000 Zadar, ili na e-mail: info@uoz.hr.


Za sve dodatne informacije možete se javiti na kontakte Udruženja obrtnika Zadar:

Udruženje obrtnika Zadar
tel/fax: 213-379, 213-678
info@uoz.hr


Prilog: Prijavnica
03/12/2012 - 14:51
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.