Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Večer s digitalnim nomadima WiFi Tribe u COIN-u
 
Tijekom mjeseca rujna COIN coworking je domaćin digitalnim nomadima WiFi Tribe okupljenim oko zajedničkog cilja, a to je putovati, živjeti i raditi zajedno. Kako bi ih bolje upoznali, COIN coworking organizira "Večer s digitalnim nomadima WiFi Tribe" koja će se održati u srijedu 14. rujna 2016. godine u 19 sati u prostorijama COIN-a.

Digitalni nomadi WiFi Tribe dolaze iz cijelog svijeta (SAD, Čile, Norveška, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kolumbija, Njemačka, Brazil, Rusija). Bave se različitim profesijama poput tehnološkog inženjerstva, marketinga, grafičkog dizajna i dizajna odjeće, društvenim poduzetništvom, izradom web stranica i dr.

Svrha ovog druženja je predstavljanje koncepta coworkinga, colivinga i co-travellinga (rad, putovanje i zajednički život) sadašnjim i budućim korisnicima COIN prostora i lokalnoj zajednici.

Večer s digitalnim nomadima WiFi Tribe održat će se u srijedu 14. rujna u 19 sati, a nakon što nam se predstave i prezentiraju svoj životni stil, imat ćete priliku družiti se s njima uz nastup DJ-a, piće dobrodošlice i catering.

Iskoristite priliku upoznati mlade i inovativne osobe koje su odabrale Zadar i Hrvatsku kao jednu od hit destinacija svojih putovanja.

Ulaz je slobodan.

13/09/2016 - 08:59
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.