Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
13. Festival vjenčanja u Zadru - poziv izlagačima
Zadovoljstvo nam je ovim putem najaviti Vam 13. po redu Festival vjenčanja, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, koji će se ove godine za razliku od prethodnih održati u mjesecu siječnju 2020. godine.  

 


Organizator Festivala: Udruženje obrtnika Zadar

Partner Festivala: Ilirija d.d. i Arsenal

 


13. Festival vjenčanja održava se u subotu i nedjelju, 18. i 19. siječnja 2020. godine, u prostoru Arsenala u Zadru.

Festival vjenčanja je već tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja velik broj malih obrtnika i poduzetnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Identifikacija sudionika sa samim projektom,  posebnost prostora zadarskog Arsenala, te popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja u ukupno 12 godina okupio je preko 600 izlagača, pa tako i ove godine kao i prethodnih očekujemo preko 50 sudionika. Prošlogodišnji izlagači su i ove godine izrazili veliki interes za sudjelovanje obzirom da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim novim klijentima, te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima.

 

Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: sale za vjenčanja, slastičari, saloni vjenčanica i svečanih haljina, frizeri i kozmetičari, cvjećari, fotografi, zlatari, grafičari i drugi. Iako broj zainteresiranih izlagača na Festivalu vjenčanja iz godine u godinu raste, Odbor za organizaciju Festivala je zadržao koncept malog sajma, koji nastoji prvenstveno prezentirati zadarski obrtnički rad pa se Festival nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala.

 

Iznimno nam je drago što svake godine manifestaciju posjeti velik broj posjetitelja budućih mladenaca, medija, te najšira javnost. 

Kroz organizaciju ovakve manifestacije nastojimo unaprijediti, promovirati i pomagati kvalitetniji razvoj malog poduzetništva kojemu je na današnjem tržištu teško doći do izražaja.

 

Ovim putem ujedno pozivamo zainteresirane nove izlagače da se za prijavu sudjelovanja mogu javiti u Udruženje obrtnika Zadar (tel. 023/213-379 ili 213-678; e-mail: info@uoz.hr).

 

 

25/11/2019 - 12:58
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.