Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Uspješno održan 14. po redu Festival vjenčanja u Zadru
Protekli vikend je, nakon 3 godine pauze, uspješno održan 14. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar.

Posjetitelji festivala su 20. i 21. siječnja 2024. godine u Arsenalu mogli uživati u raznovrsnoj ponudi 55 izlagača koji su prezentirali svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja. Ulaz je bio besplatan za sve posjetitelje, koji su u velikom broju pristizali oba dana festivala i iskoristili festivalske popuste naših izlagača - salona vjenčanica, svečanih haljina, muških odijela, cvjećara, frizera, kozmetičara, fotografa, snimatelja, sala za vjenčanje, slastičara, zlatara, grafičara, organizatora vjenčanja, dekoratera balonima i dr.

Sami početak Festivala najavljen je šetnjom maskota mede i zeke izlagača Bear of love Biograd, koji na subotnjoj špici dijelili festivalske letke i uveseljavali sugrađane pozivajući ih da se pridruže manifestaciji.

Svečanost otvaranja 14. Festivala vjenčanja uveličali su svojim prisustvom i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil, gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić sa suradnicima, te novoizabrana direktorica Turističke zajednice Grada Zadra Iva Bencun, te im se ovom prilikom zahvaljujemo na podršci.

Manifestaciju je kratkim pozdravnim govorom otvorio Predsjednik Udruženja obrtnika Zadar Emilijo Bajlo, nakon čega su posjetitelji mogli uživati u prezentaciji i degustacija vina Udruge vinogradara i vinara Nadin. Subotnje jutro obilježila je revija vjenčanica salona Diora i muških odijela Mr. Lincoln, a modele su uljepšali saloni Aurora, Ibeauty i Studio Jolas. Reviju je obogatio  nastup Ivice Sikirića Iće, dok nas je u popodnevni program uveo nastup plesnog kluba Bellus, uz reviju vjenčanih buketa cvjećarnica Gloria, Šušur, Anas event & design i Diora. Tom prilikom su izvučeni i mladenci dobitnici nagrade, kojima je uručen poklon bon za individualnu plesnu poduku pokrovitelja Sportskog plesnog kluba Bellus.

Nedjeljno jutro obogaćeno je plesnim nastupom Studio 8 by Stella Rončević, a posjetitelji su mogli uživati u degustaciji slastica i cateringa na izlagačkim površinama naših izlagača Angelus, Berekin, Hype, Ilirija, Izletište kod Frane, Konoba Kamen, Portus restaurant, Mali princ torte i kolači, Tortica i Štorija o slatkom, dok je popodne bilo rezervirano za završnu modnu reviju vjenčanica i muških odijela. Posjetitelji su i ovom prigodom uživali u pjesmama Ivice Sikirića Iće, a na kraju svečanog programa izvučeni je par mladenaca dobitnika glavne nagrade - bračnog putovanja u Veneciju i otoke lagune pokrovitelja agencije Terra putovanja.

Organizator Festivala vjenčanja, Udruženje obrtnika Zadar, ovom prigodom se zahvaljuje sponzorima Festivala vjenčanja na podršci, a to su: Hrvatska obrtnička komora, Obrtnička komora Zadarske županije, Zadarska županija i Grad Zadar.

Ovom prilikom također zahvaljujemo našim medijskim pokroviteljima na još jednoj kvalitetnoj medijskoj popraćenosti Festivala vjenčanja (057media, Antena Zadar, Zadarski tjednik, E-Zadar, Diadora TV), kao i ostalim medijskim kućama koje su popratile ovu manifestaciju.

Zahvaljujemo se i tvrtci Obale i lučice d.o.o., koji su omogućili korištenje dijela parkinga za potrebe izlagača.

Još jednom zahvaljujemo onima bez kojih Festival vjenčanja ne bi imao smisla, a to su naši vjerni izlagači.

Vidimo se i dogodine na Festivalu vjenčanja u Zadru!

http://www.uoz.hr/festival-vjencanja

https://www.facebook.com/FestivalVjencanjaZadar/

https://www.instagram.com/festival_vjencanja_zadar/?hl=hr

 


22/01/2024 - 13:38
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.