Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
14. Festivala vjenčanja u Zadru - Zadar ponovno slavi ljubav
Zadovoljstvo nam je ovim putem najaviti 14. po redu Festivalu vjenčanja, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, koji će se održati u subotu i nedjelju, 20. i 21. siječnja 2023. godine u prostoru Arsenala u Zadru.


Ova festivalska manifestacija zamišljena je kao jedinstvena prilika za zaljubljene parove i sve one koji sanjaju o bajkovitom vjenčanju. Tijekom dva dana festivala, posjetitelji će imati priliku doživjeti čaroliju vjenčanja kroz raznoliku ponudu izlagača, te pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje. Pripreme za ovo posebno događanje su u punom jeku, a ovim putem najavljujemo:

Modnu reviju -  najnoviji trendovi u vjenčanicama i odijelima uz nastup poznatih glazbenih imena i plesnih skupina

Degustacije vjenčanih torti i kolača, te catering ponude hrane i pića

Sajamske popuste izlagača

i još puno iznenađenja koja ćemo otkriti u narednom periodu.

Festival vjenčanja je već tradicionalna aktivnost Udruženja obrtnika Zadar koja okuplja velik broj malih obrtnika i poduzetnika povezanih s organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije, a i šire. Začetnici i inicijatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar. Posebnost projekta je i činjenica da se u cijelosti zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika koje pretežito čine obrtnici. Nositelj projekta je Udruženje obrtnika Zadar koje projektu pruža financijsku i organizacijsku potporu. Identifikacija sudionika sa samim projektom,  posebnost prostora zadarskog Arsenala, te bogati popratni program su ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sajmova.

Festival vjenčanja je u proteklih ukupno 13 godina okupio preko 650 izlagača, pa tako i ove godine očekujemo preko 50 sudionika. Prošlogodišnji izlagači su i ove godine izrazili veliki interes za sudjelovanje obzirom da im navedena manifestacija omogućava da se predstave potencijalnim klijentima, te razmjenjuju iskustva s ostalim sudionicima.

Sudionici manifestacije su poduzetnici koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica, saloni svečanih haljina, saloni muških odjela, fotografi, cvjećari, frizeri i kozmetičari, zlatari, slastičari, sale za vjenčanja, agencije za organizaciju vjenčanja i drugi. Iako broj zainteresiranih izlagača na Festivalu vjenčanja iz godine u godinu raste, Odbor za organizaciju Festivala je zadržao koncept malog sajma, koji nastoji prvenstveno prezentirati zadarski obrtnički rad pa se Festival nastavlja održavati u jedinstvenom prostoru Arsenala.

Osim interesa sudionika, svake godine manifestaciju posjeti velik broj posjetitelja budućih mladenaca, medija, te najšira javnost. 

Obzirom da je broj izlagačkih mjesta već poprilično popunjen ovim putem ujedno pozivamo zainteresirane nove izlagače da se za prijavu sudjelovanja čim prije jave u Udruženje obrtnika Zadar (tel. 023/213-379 ili 213-678; e-mail: info@uoz.hr).

Za više informacija i raspored događanja, pozivamo vas da pretite facebook stranicu Festival vjenčanja u Zadru Festival vjenčanja u Zadru  te instagram profil festival_vjencanja_zadar .


 


20/12/2023 - 14:42
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.