Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
7. Festival vjenčanja u Zadru- 15. i 16. ožujka 2014. godine
Udruženju obrtnika Zadar i ove godine nastavlja s organizacijom manifestacije "Festival vjenčanja". Sedmi po redu Festival vjenčanja održati će se u subotu i nedjelju, 15. i 16. ožujka 2014. godine u Arsenalu, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i partnerstvu sa Ilirijom d.d. i Arsenalom.



Začetnici i organizatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar, te je ova manifestacija postala već tradicionalna aktivnost Udruženja, a okuplja prvenstveno obrtnike povezane sa organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije i šire. Posebnost projekta je činjenica da se zasniva na inicijativi i aktivizmu samih sudionika, uglavnom obrtnika, a uz organizacijsku i financijsku podršku Udruženja obrtnika Zadar koje je nositelj cijelog projekta. Upravo su posebnost prostora zadarskog Arsenala, identifikacija sudionika sa samim projektom te bogati popratni dvodnevni program ono što čine ovu manifestaciju različitom od ostalih sličnih sajmova.

Cilj Festivala je kao i dosadašnjih godina, na najbolji mogući način promovirati prvenstveno zadarski obrtnički rad, odnosno njegovu kvalitetu, maštovitost, trendove i pogodnosti za kupce, vezane uz organizaciju vjenčanja. Ulaz na sajam se ne naplaćuje, a ranijih godina zabilježen je izniman interes posjetitelja.
Ujedno pozivamo zainteresirane nove izlagače da se za prijavu sudjelovanja mogu javiti u Udruženje obrtnika Zadar.


I ove godine predviđen je casting za djevojke koje će biti sudionice modnih revija u sklopu programa. Casting će se održati u subotu, 22. veljače 2014. godine u 11:00 sati na galeriji Arsenala. Ovim putem pozivamo djevojke starosti od 18 do 30 godina zainteresirane za sudjelovanje u modnoj reviji, da se do 20. veljače prijave na kontakte Arsenala, tel. 023/253-821 ili e-mail: info@arsenalzadar.com, te nam se pridruže na castingu.


Sudionici i organizatori ovogodišnjeg Festivala vjenčanja kvalitetom i sadržajem manifestacije zasigurno će ponovno privući brojne posjetitelje.


12/02/2014 - 16:59
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.