Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Uspješna organizacija 7. Festivala vjenčanja
Još jedan Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar uspješno je održan 15. i 16. ožujka 2014. godine u Arsenalu.



Izlagači na ovom Festivalu, ove godine njih čak 56, ponovno su na najbolji način prezentirali svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te ponudili festivalske popuste posjetiteljima koji su ih u dane Festivala posjetili na njihovim štandovima.


Početak 7. Festivala vjenčanja ove godine najavila je šetnja mladenke na konju Konjičkog kluba Epona Zadar, u subotu ujutro na ruti od Pozdrava Suncu do Narodnog trga pa do Arsenala gdje je i svečano otvoren Festival. Subotnje jutro u Arsenalu otvoreno je promocijom ponude izlagača cateringa i restorana kao i kratkim prikazom the best of Festival vjenčanica, salona vjenčanica sudionika u modnim revijama.

Oba dana u popodnevnom terminu posjetitelji su mogli pogledati bogate modne revije koje su ove godine po prvi puta obogaćene zasebnim revijama cvijeća.

Ove godine manifestacija je po prvi puta oplemenjena organizacijom humanitarne akcije za Udrugu Svjetlo, udrugu za pomoć osobama s mentalnom retardacijom i autizmom. Pokrovitelji ove akcije bili su sami izlagači na Festivalu, proizvođači slastica: Angelus, Cabala, Cidaris, Europan, Fantazija, Ilirija d.d. i Arsenal, Mali princ torte i kolači, Turisthotel i Tortica, kojima posebno zahvaljujemo na uloženom trudu i vještinama pri izradi ukusnih slastica. Navedeni proizvođači slastica su u nedjelju ujutro, uz pomoć volontera Udruge Svjetlo, prodavajući svoje slastice za simboličnih 10,00 kuna prikupili iznos od 2.570,00 kuna, koji je na samom Festivalu uručen predstavnicima navedene udruge.


Svi posjetitelji Festivala oba dana su imali priliku sudjelovati u nagradnoj igri, čiji sponzor je bio Intermod d.o.o. Zadar, popunjavanjem kupona na ulazu. U nedjelju, 16. ožujka u popodnevnom programu izvučena je dobitnica poklon bona u vrijednosti od 5.000,00 kn u salonu namještaja Intermod gđa Diana Gašparović-Marcelić.


Zajedničkim snagama izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora ovogodišnjeg Festivala, 7. Festival vjenčanja je svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privukao veliki broj posjetitelja, njih oko 2000.


Festivalski izlagači su i ovu godinu kroz provedene ankete istakli izrazito zadovoljstvo održanim Festivalom (organizacijom, uređenošću prostora, sadržajem programa, posjećenošću, medijskim praćenjem itd.), uz isticanje želje za ponovnim sudjelovanjem na ovoj manifestaciji.


Udruženje obrtnika Zadar se ovim putem se prije svega želi zahvaliti Organizacijskom odboru 7. Festivala vjenčanja na uloženom vremenu, trudu i aktivnostima.


Posebna zahvala na uspješnoj i ugodnoj suradnji ide partnerima ovogodišnjeg Festivala- Iliriji d.d. i Arsenalu, kao i sponzorima- Zadarskoj županiji, Gradu Zadru i Turističkoj zajednici Grada Zadra, na podršci istog.

Ovom prilikom također zahvaljujemo svim medijskim pokroviteljima na dobroj medijskoj popraćenosti 7. Festivala vjenčanja- Anteni Zadar, eZadaru, Narodnom listu, Novom radiju, Radiju Benkovac, Radiju Centar, 057 radiju i portalu, Vjenčanje ponudi, Vox-u, Zadarskom listu, Znet-u, a ujedno i pokrovitelju nagradne igre- Intermodu d.o.o..


S obzirom na izraženo zadovoljstvo svih sudionika, nadamo se da se dogodine vidimo na 8. Festivalu vjenčanja u Zadru!

27/03/2014 - 08:28
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.