Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
Uspješno održan još jedan Festival vjenčanja u Zadru
11. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar i na temu 20-ih godina i filma Velikog Gatsby-a, uspješno je održan protekli vikend 3. i 4. ožujka 2018. godine u Zadru, u Arsenalu.

 

60 izlagača prezentiralo je svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te su ponudili festivalske popuste posjetiteljima koji su ih u dane Festivala posjetili na njihovim izlagačkim pozicijama.

11. Festival vjenčanja ove godine na Narodnom trgu najavila je glazbena točka flash mob prosidbe Zadarskog plesnog ansambla, a sve u temi 20-ih godina. U 12,00 sati Festival je službeno u Arsenalu otvorio Predsjednik Udruženja obrtnika Zadar Mladen Malta, koji se svojim outfitom uklopio u temu Festivala. Plesne točke Zadarskog plesnog ansambla i glazbeni performans DJ Mate Kokića na vinilima upotpunili su jutarnji program.

U subotu popodne posjetitelji su mogli pogledati bogatu modnu reviju salona vjenčanica Brigita, Diora Zadar, Tiara i Wed studio Ana Milin, kao i reviju svečanih haljina boutiqua RR moda i Step By Step, koje su pratile i zasebne revije cvijeća. Popodnevni program je ove godine obogaćen video klipovima koji snimljeni u crno-bijeloj tehnici na atraktivnim lokacijama zadarskog Poluotoka, te su isti bili uvod u pojedinu modnu reviju.

U humanitarnom tonu u organizaciji Lige protiv raka Zadar pod nazivom „Nosi mi se bijela boja“ krenuo je jutarnji program u nedjelju. Na Festivalskom doručku kroz promociju i degustaciju ponude izlagača slastičara i restorana (Ilirija d.d, TH Catering Turisthotel, Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis, Angelus, Sala za vjenčanja Zara, Sala za vjenčanja Diamond, Sala za vjenčanja Divino, Fantazija, Mali princ torte i kolači, Tortica, Cabala, Redpoint), prikupljali su se dobrovoljni prilozi u svrhu kupnje aparata za zračenje Općoj bolnici Zadar. Humanitarna akcija trajala je cijeli dan u nedjelju, a iz Lige protiv raka Zadar javili su nam kako je prikupljen ukupan iznos od 3.034,05 kn, te se zahvaljuju izlagačima koji su se potrudili i pripremili bogatu paletu svojih proizvoda, slastica i cateringa, kao i organizatoru i partneru Festivala vjenčanja, koji su im omogućili sudjelovanje.

I ove godine za mladence je bila pripremljena nagradna igra tj. poklon bračno putovanje pod pokroviteljstvom agencije Terra Travel u Toskanu i Cinque Terre. 

U nedjelju u popodnevnom terminu nakon još jedne modne revije vjenčanica i svečanih haljina, održan je i jednosatni besplatni koncert Sandia Cenova, koji je ujedno sa svojom lepezom ljubavnih pjesama zatvorio 11. Festival vjenčanja.

Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, 11. Festival vjenčanja je svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privukao veliki broj posjetitelja.

Festivalski izlagači su i ovu godinu kroz provedenu anketu od strane organizatora istakli izrazito zadovoljstvo održanim Festivalom (organizacijom, uređenošću prostora, sadržajem programa, posjećenošću, medijskim praćenjem itd.), uz isticanje želje za ponovnim sudjelovanjem na ovoj manifestaciji.

Udruženje obrtnika Zadar se ovim putem prije svega želi zahvaliti i članovima Odbora za organizaciju Festivala vjenčanja na uloženom vremenu, trudu i idejama koje su iznijeli na sastancima za pripremu Festivala.

Zahvaljujemo na uspješnoj i ugodnoj suradnji partnerima i ovogodišnjeg Festivala - Iliriji d.d. i Arsenalu, kao i sponzorima - Zadarskoj županiji, Gradu Zadru i HGK – Županijskoj komori Zadar, na podršci istog.

Ovom prilikom također zahvaljujemo svim medijskim pokroviteljima na još jednoj kvalitetnoj medijskoj popraćenosti 11. Festivala vjenčanja Radiju 057 i 057 infu, Anteni Zadar, eZadaru, Narodnom listu, Radiju Benkovac, Radiju BNM, Vjenčanje ponudi, Zadarskom listu, Znet-u i ZD1, kao i ostalim medijskim kućama koje su popratile ovu manifestaciju.

Još jednom zahvaljujemo onima bez kojih Festival vjenčanja ne bi imao smisla, a to su naši vjerni izlagači, koje navodimo u nastavku:

Izlagači na 10. Festivalu vjenčanja:

SALONI VJENČANICA I SVEČANIH HALJINA

Diora Zadar d.o.o.; RR moda; Salon vjenčanica Brigita - Bride j.d.o.o.; Salon vjenčanica Tiara; Step By Step j.d.o.o.; Wed studio Ana Milin

FRIZERSKI I KOZMETIČKI SALONI

Beauty cenetar Aurora; Frizerski salon Anita-IN; Frizerski salon Beauty hair; Frizerski salon 'Ko te šiša?!; Frizerski salon Sanja - Metropolis j.d.o.o.; Salon ljepote Hair for life; The make up center - professional make up&beauty by Martine; Wellnes & frizerski studio Salvia

ZLATARI

Amor; Amor – Marijani; Angjelo; Luiz; Manuell

FOTOGRAFI

Foto Fun Split; Foto Lovre; Foto studio Suzy New Life, Foto video G; Foto Vjeko; Lambert grafica j.d.o.o.; Print studio d.o.o.; Rec media; Studio Logos

RESTORANI I SALE ZA VJENČANJA

ABC – rent, najam šatora; Angelus d.o.o. - catering i najam šatora; Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis - Europan d.o.o.; Ilirija travel – Ilirija d.d.; Kneževa palača; Sala za vjenčanja Flamingo; Sala za vjenčanja Diamond – U.o. Beck's; Sala za vjenčanja Divino – Suit d.o.o.; Sala za vjenčanja Levant – U.o. A1; Sala za vjenčanja Vittorio – Pepe Guli d.o.o.; Sala za vjenčanja XXL – Inox al nautik; Sala za vjenčanja Zara – U.o. Mediteran; TH Catering - Turisthotel d.d.;

SLASTICE

Cabala; Fantazija d.o.o.; Mali princ torte i kolači d.o.o.; Redpoint; Tortica j.d.o.o.

CVJEĆARNICE

Gloria; Kala; Cvjetni atelje Markoci

OSTALI

Addiko Bank d.d.; B.P. Eurogrupa d.o.o.; Buba Art j.d.o.o.; Meta ballon shop – Brko j.d.o.o.; Printshop d.o.o.; Shake your wedding - AMA

S obzirom na izraženo zadovoljstvo svih sudionika, vidimo se i dogodine na Festivalu vjenčanja u Zadru!

 

 

 

05/03/2018 - 16:26
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.